Οικογένειες πουλιών

Περιγραφή του Forster's Tern (Sterna forsteri)

Pin
Send
Share
Send
Send


Fernter, στέρνο, επιστημονικό όνομα Sterna forsteri είναι ένα στέρνο στην οικογένεια Laridae. Το γένος αναγνωρίζει ότι το Sterna προέρχεται από τα Προηγούμενα Αγγλικά «stearn», «tern» και το forsteri τιμά τον φυσιολατρευτή Johann Reinhold Forster.

Το Fernter's Tern είναι ανάλογη αναζήτηση με το Διαδεδομένο Στέρνα, ωστόσο υπάρχει σε σχεδόν εντελώς διαφορετικό περιβάλλον.

Το φτέρωμα αναπαραγωγής, έχει ένα ελαφρύ γκρι μανδύα με ασημί-λευκούς πρωταρχικούς. Η μακρά, ήπια ουρά της είναι βαθιά διχαλωτή και οι κάτω πλευρές της είναι όλες λευκές.

Τα φτερά του γέρου του Forster φαίνονται πολύ ήπια, ασημί γκρι κατά την πτήση. Έχει ένα μαύρο καπάκι, γενικά παρόν σε γκαζόν. Ο λογαριασμός είναι πορτοκαλί-κόκκινο με μια μαύρη άκρη, και τα πόδια είναι πορτοκαλί-κόκκινο 'κάθε επιπλέον πορτοκαλί από αυτά του Πλαστείου Στερνιού.

Το μεγαλείο σε φτέρωμα χωρίς αναπαραγωγή δεν έχει το μαύρο καπάκι. Μαύρα σημάδια πάνω στα μάτια, εκτείνονται και πάλι στα αυτιά, δίνουν στα πτηνά μια ξεχωριστή μάσκα.

Το χαρτονόμισμα του στέρνου του Forster είναι μαύρο και οι άκρες των πτερυγίων είναι πιο γκρίζες από ό, τι στο φτέρωμα αναπαραγωγής. Τα νεαρά πουλιά έχουν μεγάλη ποσότητα καφέ πλύσης στα φτερά τους, ωστόσο, αυτό συνήθως εξαφανίζεται μέχρι τον Αύγουστο.

Το στέρνο του Forster αναπαράγεται ενδοχώρα στη Βόρεια Αμερική και τους χειμώνες νότια προς την Καραϊβική και τη Βόρεια Κεντρική Αμερική.

Αυτό το είδος στέρνας του Forster είναι ασυνήθιστο, ωστόσο, ετήσιο στη Δυτική Ευρώπη και έχει χειμώνα στο Eire και στη Νίκαια της Βρετανίας σε πολλές εκδηλώσεις. Κανένας Ευρωπαίος στέρνος δεν χειμώνει σε αυτό το σημείο βόρεια.

Αυτό το είδος αναπαράγεται σε αποικίες σε έλη. Φωλιάζει σε ξύσιμο δαπέδου και γεννά δύο ή επιπλέον αυγά. Όπως όλα τα λευκά γλαρίνια, είναι έντονα αμυντικό της φωλιάς του και νεότερων.

Το στέρνο του Forster τρέφεται με καταδύσεις για ψάρια, ωστόσο, θα γεράσει ακόμη και για σφάλματα στα έλη αναπαραγωγής του. Τρέφεται συνήθως από αλατούχα περιβάλλοντα το χειμώνα, όπως τα περισσότερα στερνάνα.

Συνήθως καταδύεται αμέσως, και ποτέ από το «step-hover» που προτιμά το στέρνο της Αρκτικής. Η παροχή ψαριών από το αρσενικό στο θηλυκό είναι μέρος της παράστασης ερωτοτροπίας.

Είναι ένα μικρό στέρνο, μήκους 33-36 cm (13-14 in) με άνοιγμα φτερών 64-70 cm (25-28 in). Μοιάζει περισσότερο με το συχνό στέρνο. Έχει ανοιχτό γκρι άνω τμήματα και λευκά τμήματα.

Τα πόδια του είναι ροζ και το χαρτόνι του είναι ροζ, με μύτη μαύρο. Το χειμώνα, το φρύδι μετατρέπεται σε λευκό και μένει μάσκες με τα μαύρα μάτια.

Τα γήπεδα του Juvenile Forster είναι ακριβώς όπως το χειμώνα. Η απόφαση είναι ένας σκληρός θόρυβος σαν ένας γλάρος με μαύρο κεφάλι.

Αυτό το είδος είναι απίθανο να συγχέεται με το συχνό στέρνο το χειμώνα λόγω των ματιών των μαυρισμένων ματιών, ωστόσο, σχετίζεται περισσότερο με το φτέρωμα αναπαραγωγής.

Το Forster's έχει ένα γκρίζο κέντρο στη λευκή του ουρά, και τα πάνω φτερά είναι καθαρά λευκά, χωρίς τη σκοτεινότερη κύρια σφήνα του συχνού στέρνου.

Περιγραφή

Το Forster's Tern είναι ένα μεσαίου μεγέθους στέρνο με λεπτή σωματική διάπλαση, βαθιά διχαλωτή μακρά ουρά και συγκριτικά μακρά πόδια.

Στο φτέρωμα χωρίς αναπαραγωγή, το στέμμα είναι λευκό και ένα μαύρο έμπλαστρο σε σχήμα κόμμα καλύπτει την προσοχή και το αυτί.

Τα φτερά είναι γκρίζα με τα πρωτεύοντα να είναι σκούρο ασημί-γκρι, ενώ η κάτω πλευρά είναι λευκή. Ο λογαριασμός είναι μαύρος και τα πόδια είναι βαρετό καφετί ροζ.

Κατά την αναπαραγωγή, φαίνεται ένα έντονο μαύρο καπάκι που εκτείνεται κάτω από το λαιμό. Τα φτερά και το πάλι είναι ανοιχτό γκρι ενώ η κάτω πλευρά είναι λαμπερή λευκή. Έχει ένα πορτοκαλί χαρτόνι με μαύρο άκρο και λαμπερά πορτοκαλί πόδια.

Οι νεαροί έχουν χρωματισμό όπως ένας ενήλικας χωρίς αναπαραγωγή, αλλά συνήθως έχουν πιο σκούρα πρωτεύοντα.

Οικότοπος και κατανομή

Το στέρνο του Forster είναι ένα είδος έλους. Μπορεί να ανακαλυφθεί τόσο στα γλυκά όσο και στα υφάλμυρα. Συνήθως ανακαλύπτεται σε ρηχά ανοιχτά νερά βαθιά μέσα στο έλος. [6] Οι κυριότεροι βιότοποι είναι οι έλη, οι εκβολές, τα νησιά, οι αλμυρές ελών και οι ελώδεις περιοχές που περιβάλλουν τις λίμνες και τα ρυάκια.

Τα Fernter's Terns κατοικούν μερικές φορές πρόσφατα και αλμυρά νερά το καλοκαίρι. Καθ 'όλη τη μετανάστευση και το χειμώνα, είναι συχνά παρόντες σε μεγαλύτερη ποικιλία υδρόβιων οικοτόπων, ιδιαίτερα σε εκβολές ποταμών, κολπίσκους και κολπίσκους, ωστόσο σχεδόν ποτέ εκτός οράσεως.

Το στέρνο του Forster περιορίζεται συνήθως στη Βόρεια Αμερική.

Φωλιάζει σε έλη κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, τόσο στην ακτή του Ατλαντικού όσο και στον Ειρηνικό, αλλά επιπλέον μέσα στα λιβάδια ή δίπλα στις λίμνες της Νίκαιας στον Καναδά και τις ΗΠΑ.

Ως αποτέλεσμα της αστάθειας του βιότοπού του, το στέρνο του Forster εμφανίζει υπερβολική ετήσια τιμή κύκλου εργασιών.

Το στέρνο του Φόρστερ χειμώνει επίσης σε έλη παράλληλα με τη νότια ακτή των ΗΠΑ και του Μεξικού, ωστόσο μπορεί γενικά να φτάσει στο βόρειο άκρο της Κεντρικής Αμερικής.

Είναι συνήθως συχνό για το στέρνα να χειμώνα εντός της Καραϊβικής.

Θα μπορούσε πραγματικά να πηγαίνει ετησίως στη Δυτική Ευρώπη και έχει συχνά χειμώνα στη Νίκαια της Βρετανίας και του Ειρέ.

Συνήθειες

Το στέρνο του Forster βρίσκεται συνήθως σε έλη πάνω από ρηχά ανοιχτά νερά. Είναι ένας ρηχός δύτης που συνήθως αιωρείται νωρίτερα από την επίθεση.

Όταν κοιτάζετε, το κεφάλι του είναι στραμμένο προς τα κάτω, ενώ όταν ταξιδεύετε, είναι στραμμένο προς τα εμπρός.

Είναι ένα αποικιακό είδος φωλιάσματος που χτίζει μια ρηχή φωλιά χρησιμοποιώντας βλάστηση βάλτου και σπάνια ανταγωνίζεται τους γλάρους για ιστότοπους φωλιάσματος.

Μια αποικία αναπαραγωγής μπορεί να διαφέρει σε αριθμούς από μερικά {ζευγάρια} έως χίλια άτομα. Σε πολλές εκδηλώσεις, το στέρνο του Φόρστερ θα μοιραστεί ιστότοπους ένθεσης με το κότσυφας με κίτρινη κεφαλή.

Κάθε μπαμπάς και μαμά ενδιαφέρονται για τη φροντίδα των γεννημάτων και το στέρνο του Forster δεν εμφανίζει διαφορές για το φύλο στη χρήση του σπιτιού.

Τα αρσενικά έχουν την τάση να προστατεύουν τη φωλιά επιπλέον συνήθως κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ το θηλυκό έχει έξτρα ρεύμα το βράδυ.

Όταν ενοχλούνται, οι νεοσσοί τείνουν να σκύβουν και να παραμένουν σιωπηλοί. Το στέρνο του Forster είναι ένας απλός φορτωτής θηραμάτων και οι νεοσσοί παροχής με θήραμα που σχετίζονται με τη μέτρησή τους.

Νωρίτερα από την αναπαραγωγή, τα αρσενικά παρατηρούν ερωτοτροπία.

Το Fernter's Tern πετά και αιωρείται πάνω από το νερό, βυθίζοντας να πάρει ψάρια ακριβώς κάτω από το πάτωμα. Πρόκειται επιπλέον για ζωοτροφές για ιπτάμενα σφάλματα.

Το στέρνο του Forster είναι επιθετικό προς την κατεύθυνση διαφορετικών πουλιών κοντά στη φωλιά του.

Διατροφή

Τα ψάρια αποτελούν τη συντριπτική πλειοψηφία του προγράμματος απώλειας βάρους σε όλες τις εποχές, ωστόσο, το καλοκαίρι, τα σφάλματα είναι ένας άλλος κύριος εφοδιασμός τροφίμων. Λαμβάνονται επίσης διάφορα υδρόβια πλάσματα.

Εκφώνηση

Το συχνό όνομα του γουρουνιού του Forster είναι ένα κατεβασμένο kerr. Το όνομα κινδύνου που χρησιμοποιείται στην αμυντική επίθεση είναι ένα χαμηλό σκληρό zaar.

Μια διαδοχή των kerrs χρησιμοποιείται από το θηλυκό ως όνομα επαιτείας καθ 'όλη τη διάρκεια της ερωτοτροπίας.

Διατροφή και διατροφή

Το πιο σημαντικό συστατικό του προγράμματος απώλειας βάρους του Forster είναι το ψάρι.

Κυπρίνος, ψαράκι, ηλιόψαρο, πέστροφα, πέστροφα, πέρκα, φονιά, κολλώδης, λάμψη είναι συχνά θήραμα στο γλυκό νερό, ενώ η πομπάνο, η ρέγγα, το μέντα και η λάρνακα καταναλώνονται μερικές φορές σε υφάλμυρους ή θαλάσσιους βιότοπους.

Στη Δυτική Ακτή της Αμερικής και τον Καναδά, το στέρνο του Φόρστερ μπορεί επίσης να αναγνωριστεί ότι θήραμα για νεαρούς λαμπτήρες Λαμπρίου.

Μερικές φορές καταναλώνονται σφάλματα που μοιάζουν με λιβελλούλες, caddisflies και ακρίδες, ωστόσο οι προνύμφες, τα καρκινοειδή και τα αμφίβια υδρόβια έντομα μπορούν να συμπληρώσουν το πρόγραμμα απώλειας βάρους.

Το στέρνο του Forster είναι ένας ρηχός δύτης, με το κεφάλι του να δείχνει προς τα κάτω όταν κοιτάζει.

Η επίθεση ξεκινά κανονικά σε ένα μέρος που αιωρείται νωρίτερα από την έναρξη μιας κατάδυσης στο κεφάλι με τα φτερά μερικώς διπλωμένα προς τα πίσω.

Τα σφάλματα μπορεί συχνά να πιάνονται από το φτερό και τα θηράματα καταπίνονται στον αέρα.

Το θήραμα που ασχολείται με τις συνήθειες μπορεί να ενσωματώνει την πτώση και την αλίευση ψαριών νωρίτερα από την κατάποση. [8] Σε ορισμένες περιοχές, το στέρνο του Forster τείνει να θέλει ζωοτροφές σε θολό νερό.

Αυτό θα σταματήσει την ανίχνευση, αλλά μπορεί ακόμη και να αποτελεί ένδειξη της ανώτερης πυκνότητας των θηραμάτων και της αυξημένης παρουσίας κοντά στο πάτωμα. Οι προτιμήσεις για την αναγνωσιμότητα του νερού ενδέχεται να βασίζονται στη διαθεσιμότητα των θηραμάτων.

Αναπαραγωγή

Η περίοδος αναπαραγωγής για το στέρνο του Φόρστερ μπορεί να ξεκινήσει ήδη από τον Απρίλιο στην ακτή του Κόλπου της Αμερικής και να παραταθεί από το Μάιο έως τα μέσα Ιουνίου με βάση το γεωγραφικό πλάτος.

Το στέρνο του Forster είναι ένας αποικιακός φωλιάς με μέτρηση αποικιών ξεκινώντας από μία έως χίλιες φωλιές.

Οι ενήλικες δημιουργούν ένα πολύ μικρό έδαφος σε όλη τη φωλιά και οι φωλιές συνήθως συγκεντρώνονται συλλογικά.

Τα αρσενικά θα παρατηρήσουν τη σίτιση ερωτοτροπίας και τα θηλυκά θα ικετεύσουν για γεύματα χρησιμοποιώντας ένα όνομα kerr kerr kerr.

Ένας τυπικός συμπλέκτης αυγών κυμαίνεται από 2 έως 4.

Το διάστημα επώασης μπορεί να τελειώσει 24 ή 25 ημέρες μετά την τοποθέτηση. Οι νεότεροι είναι ημι-κοινωνικοί με την αφαίρεση του κελύφους να ολοκληρώνεται από τον μπαμπά και τη μαμά.

Οι νεοσσοί έχουν υψηλότερο και μειώνουν το κάτω μέρος του σμάλτου αυγού, το οποίο χάνουν τρεις έως πέντε ημέρες μετά την εκκόλαψη.

Οι νεοσσοί συνήθως απομακρύνονται από τη φωλιά με τον μπαμπά και τη μαμά Τέσσερις ημέρες μετά την εκκόλαψη και μεταφέρονται σε περιοχές με πυκνότερη βλάστηση.

Το Fledging συμβαίνει 28 ημέρες μετά την εκκόλαψη. Μετά από μερικές εβδομάδες φυγής, οι νεότεροι γέρνες απομακρύνονται από τη γενέθλια αποικία, ωστόσο, γίνετε μέλος της ομάδας για ψητά, ενώ μεταναστεύουν προς την κατεύθυνση του χειμερινού δαπέδου.

Υπάρχει σχετική συμμετοχή κάθε άνδρα και γυναίκας στην επώαση και στην εκτροφή κοτόπουλου.

Τα αρσενικά τείνουν να επωάζουν τα αυγά ημερησίως και τα θηλυκά, κυρίως νυκτερινά. Η αναπαραγωγική επιτυχία ποικίλλει από έτος σε έτος και από αποικία σε αποικία.

Ομαδοποίηση

Το στέρνο του Forster εμφανίζει πολύ επιθετικές συνήθειες όταν απειλείται από αρπακτικά φωλιά. εάν διαταραχθεί μια φωλιά, η αποικία εκσφενδονίζει τον επιτιθέμενο, καταδύοντας προς την κατεύθυνση και εκδίδοντας δυνατές κλήσεις.

Η επιθετικότητα θα αυξηθεί αμέσως πριν και μέσω της εκκόλαψης των νεοσσών.

Οι χήνες και οι γκρίβες που φωλιάζουν στον ίδιο χώρο συνήθως επωφελούνται από τις επιθετικές συνήθειες του στέρνου προς τους πιθανούς αρπακτικούς

Τα κίτρινα κοτσύφια που μοιράζονται ιστότοπους φωλιάσματος έχουν αναγνωριστεί ότι είναι ενεργά μέρος των μαχαιριών σε αντίθεση με τους αρπακτικούς.

Τα δυτικά grebes αναγνωρίζουν το όνομα συναγερμού του στέρνου Αυτό μπορεί να ερμηνευθεί ως παρασιτισμός πληροφοριών.

Φωλιά

Οι γλάροι του Forster τείνουν να φωλιάζουν σε ελώδεις περιοχές, τόσο σε γλυκό νερό όσο και σε εκβολές.

Οι φωλιές βρίσκονται συνήθως βαθιά μέσα στο έλος, τόσο σε παλιρροιακά νησιά όσο και σε νησιά λιμνών εξάτμισης, αλλά εκτός από τεχνητά ανάχωμα.

Οι φωλιές αποτελούνται από γειτονική βλάστηση. Πολλές φωλιές πιστεύεται ότι επιπλέουν και είναι φτιαγμένες από βάλτο, συχνά τοποθετούνται σε ψηλά επίπεδα της βλάστησης ή εναποτίθενται σε πλωτές σχεδίες βλάστησης.

Στη Μανιτόμπα, υπάρχει μια ισχυρή σχέση μεταξύ των φωλιών του Forster και των σπιτιών μοσχάτου. Είναι, στην πραγματικότητα, εξαιρετικά ζητημένοι χώροι φωλιών.

Επιπλέον, στη Μανιτόμπα, το Scirpus και τα σπάνια Typha είναι οι κύριες καλλιέργειες που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή φωλιών.

Συνήθως φωλιάζει πάνω από σπίτια μοσχάρι ή σε νησιά με χαλίκια, το Forster's Terns πληκτρολογεί αδέσμευτες αποικίες και γενικά συνδέεται με αποικίες κίτρινου κοτσύφου.

Όταν τα Fernter's Terns και Black Terns φωλιάζουν στο ίδιο έλος, τα Forster's Terns επιλέγουν ένα μεγαλύτερο και πιο ξηρό δάπεδο για τις φωλιές του.

Κάθε φύλο του Forster στέρνα βοηθά στην κατασκευή της φωλιάς, μια πλατφόρμα καλάμια και γρασίδι, με μια κοίλη μέση επενδεδυμένη με λεπτότερα προμήθειες και κοχύλια.

Η επώαση των τριών αυγών μοιράζεται από κάθε φύλο για 23-25 ​​ημέρες. Το γεγονός των νεότερων δεν πρέπει να είναι γνωστό, ωστόσο, κάθε μπαμπάς και μαμά βοηθούν να τροφοδοτούν τους νεότερους στη φωλιά.

Στην περίπτωση τεράστιων αποικιών, μειώνεται η διαθεσιμότητα του χώρου φωλιάσματος. Στη συνέχεια, το στέρνο του Φόρστερ θα φωλιάσει πάνω σε άμμο, χαλίκι ή λάσπη.

Οι φωλιές του στέρνου του Forster θα περιλαμβάνουν μια τρύπα μέσα στα υποστρώματα, και τα δύο είναι επενδεδυμένα με γρασίδι ή όχι και χρησιμοποιούνται συνήθως ξύλα, κελύφη, αποξηραμένα ψάρια, οστά και φτερά.

Οι πλωτές φωλιές είναι συνήθως ανεκτικές σε μια ελαφριά αύξηση ή χαμηλότερη κίνηση του νερού, ωστόσο η επανεμφάνιση είναι συχνή.

Η ισχυρή κίνηση των κυμάτων, ο άνεμος ή οι πλημμύρες, που προκαλούνται συνήθως από μια καταιγίδα μπορεί συνήθως να βλάψουν τη φωλιά και τα αυγά.

Το κλίμα είναι η βασική διευκρίνιση για την αποτυχία της φωλιάς και την απώλεια αυγών. Οι προστατευμένες φωλιές είναι εξαιρετικά ευαίσθητες σε καταστροφή από την προστατευμένη.

Οι φωλιές που κατασκευάζονται σε μεγαλύτερο δάπεδο είναι επιπλέον προστατευμένες από τις πλημμύρες, αλλά είναι πιο ακάλυπτες στον άνεμο.

Το Forster's Terns έχει καταγραφεί χρησιμοποιώντας τεχνητές πλατφόρμες, κυρίως στο Ουισκόνσιν, το μέρος που είχαν κατασκευαστεί για να αντικαταστήσουν την αλυσίδα Cat Island.

Έδειξαν γενική επιτυχία, με τα Fernter's Terns να προτιμούν να τα χρησιμοποιούν για να κρατήσουν μακριά από τις ευπάθειες που περιλαμβάνουν μια καθαρή φωλιά.

Αυγά

Η κύρια σκιά του αυγού κυμαίνεται από ένα πρασινωπό έως ένα καφέ χρώμα. Παρατηρούνται ομοιόμορφα με σκούρο καφέ, σχεδόν μαύρα ή γκρι σημεία.

Υπάρχουν παραλλαγές απόχρωσης μεταξύ και εσωτερικών συμπλεκτών. τα προηγούμενα αυγά είναι συνήθως πιο ανοιχτόχρωμα, πιο πράσινα και μεγαλύτερα.

Ο χρωματισμός των αυγών στερνιάς του Forster ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με την τοποθεσία. Επιπλέον έχουν αναφερθεί λευκά ή κρεμ αυγά.

Οι θηρευτές του Forster

Οι αρπακτικοί που μοιάζουν με γεράκια και γεράκια, εκτός από κουκουβάγιες και Corvidae μπορεί να προηγούνται σε ενήλικες και νεαρά παιδιά.

Υπήρξαν επιπλέον ανέκδοτες μελέτες για την απόσπαση της χελώνας που προηγήθηκε της νεαρής ηλικίας, ωστόσο, μέσα στη φωλιά.

Οι American Bittern, Nice Blue Heron και Black-στέμμα Evening-heron είναι επίσης πιθανοί θηρευτές, ενώ οι γλάροι και η Κασπία στεγάζουν κυρίως τα αυγά του στέρνου του Forster.

Όταν οι σειρές τους αλληλεπικαλύπτονται, οι αρουραίοι ρυζιού είναι πιθανώς ο πιο φιλικός προς το περιβάλλον αρπακτικός αυγού Forster.

Τα βιζόν είναι επίσης ένα στα λίγα θηρευτικά θηλαστικά που μπορούν να δραστηριοποιηθούν μέσα στο έλος και το θήραμα των αυγών και των νεαρών.

Η επιτυχία των αρπακτικών παραμένει συνήθως χαμηλή καθ 'όλη τη διάρκεια της αναπαραγωγικής περιόδου λόγω της επιθετικής ανταπόκρισης των ενηλίκων.

Διαρκής μετανάστευση

Τα Fernter's Terns είναι μεταναστευτικά, ωστόσο σε μικρότερο βαθμό από τα Διαδεδομένα Terns. Χειμώνα παράλληλα με την ακτή των νότιων ΗΠΑ.

Μόνιμη διατήρηση

Η καταστροφή των υγροτόπων έχει οδηγήσει σε μείωση σε ορισμένες περιοχές. Αναψυχή με βάρκες σε φωλιές, οι οποίες ενδέχεται να πλημμυρίσουν φωλιές, μπορεί να έχουν δυσμενείς εντυπώσεις σε πληθυσμούς του Forster's Terns.

Σύμφωνα με το IUCN, η στάση του στέρνου του Forster δεν προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία, ωστόσο, η υποβάθμιση του βιότοπου μπορεί επίσης να είναι απειλητική.

Η άσκηση με βάρκα μπορεί να έχει επίδραση στη βλάστηση των φωλιών και να ενισχύσει τη διάβρωση, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε επιπρόσθετη υποβάθμιση των χώρων φωλιάσματος.

Ο υπερβολικός θόρυβος μπορεί να προκάλεσε την εγκατάλειψη της φωλιάς και τη θνησιμότητα των νεοσσών.

Αυτό το είδος στέρνας του Forster αναφέρεται κάτω από την πράξη της Συνθήκης για τα μεταναστευτικά πτηνά στις ΗΠΑ.

Κινδυνεύει στο Ιλλινόις και στο Ουισκόνσιν, ενώ ανησυχεί ιδιαίτερα στο Μίτσιγκαν και τη Μινεσότα.

Η διατήρηση υγροτόπων και η εισαγωγή συνθετικών ιστοτόπων φωλιάσματος ενδέχεται να βοηθήσουν στην προστασία του είδους σε περιοχές υψηλού κινδύνου.

Η αύξηση του πληθυσμού κυπρίνου σε προγράμματα αποχέτευσης, η πρόκληση ζημιών στην βλάστηση ελών μπορεί να περιορίσει τη διαθεσιμότητα ενδιαιτημάτων για το στέρνο του Forster.

Υπήρξαν επίσης ανεκδοτικές μελέτες για έντονη άσκηση ωοτοκίας κυπρίνων που καταστρέφουν τις πλωτές φωλιές.

Όπως με πολλά είδη ιχθυοφάγων πτηνών, το στέρνο του Forster είναι ευάλωτο σε βιοσυσσώρευση ρύπανσης.

Η υπερβολική εστίαση στον υδράργυρο μπορεί να προκαλέσει βιοχημικό στρες, μειώνοντας τη γενική ευεξία των γλαρόνων.

Η βιομεθυλίωση του υδραργύρου αυξάνεται σε βάλτους και λίμνες αλατιού, αυξάνοντας επομένως την ευαισθησία του στέρνου του Forster.

Υπερβολικά εύρη σεληνίου μπορεί να έχουν επιβλαβή αποτελέσματα στην ευημερία τους.

Οι μολυσματικές οργανικές ενώσεις που μοιάζουν με PCB μπορεί να μειώσουν την επιτυχία αναπαραγωγής τους.

Δες το βίντεο: Forsters Tern Sterna forsteri, 02Feb13 Nimmos Pier Galway (Αύγουστος 2022).

Pin
Send
Share
Send
Send