Οικογένειες πουλιών

Barn Owl - Τρόφιμα | Διάρκεια ζωής | Πετώντας | Οικότοπος | Γεγονότα

Pin
Send
Share
Send
Send


Κουκουβάγια, επιστημονικό όνομα Tyto alba είναι ένα νυκτερινό αρπακτικό πουλί με τεράστια μάτια και στεφανιαίο πρόσωπο. Οι κουκουβάγιες σιταποθηκών (νοικοκυριό Tytonidae) είναι ένα από τα δύο νοικοκυριά κουκουβαγιών, το αντίθετο είναι οι πραγματικές κουκουβάγιες ή οι τυπικές κουκουβάγιες, Strigidae.

Κουκουβάγια αχυρώνα

Είναι μεσαίες έως τεράστιες κουκουβάγιες με τεράστια κεφάλια και αποδίδουν σε σχήμα καρδιάς πρόσωπα. Έχουν μακρά, στιβαρά πόδια με πολύ αποτελεσματικά τανόνια.

Επιπλέον, διαφέρουν από τα Strigidae σε δομικά στοιχεία που σχετίζονται ειδικά με το στέρνο και τα δάχτυλα των ποδιών.

Οι κουκουβάγιες είναι μια ευρεία γκάμα νοικοκυριών, αν και απουσιάζουν από τη Βόρεια Βόρεια Αμερική, τη Σαχάρα Αφρική και τις τεράστιες περιοχές της Ασίας.

Κατοικούν σε μια ποικιλία ενδιαιτημάτων από έρημους έως δάση και από εύκρατα γεωγραφικά πλάτη έως τις τροπικές περιοχές.

Η συντριπτική πλειοψηφία των είκοσι ειδών κατοικίας των κουκουβαγιών είναι ελάχιστα αναγνωρισμένη. Μερικοί, όπως και η πορφυρή κουκουβάγια, μόλις μετά την ανακάλυψή τους έχουν μελετηθεί ή μελετηθεί, σε διάκριση με την εκτεταμένη κουκουβάγια, η οποία είναι πιθανώς ένα από τα μεγαλύτερα αναγνωρισμένα είδη κουκουβάγιας στη γη.

Παρ 'όλα αυτά, ορισμένα υποείδη της διαδεδομένης κουκουβάγιας θα πρέπει πιθανώς να είναι ξεχωριστά είδη, ωστόσο, είναι πολύ κακώς αναγνωρισμένα.
Απειλούνται 5 είδη κουκουβάγιας, και μερικά είδη νησιών εξαφανίστηκαν κατά τη διάρκεια του Ολοκαίνου ή νωρίτερα (π.χ. γύρο Tyto, που ταυτοποιήθηκε από το απολιθωμένο έγγραφο του νησιού Άνδρος στις Μπαχάμες, και πιθανώς η ιδέα για το θρυλικό Chickcharnie ). Οι κουκουβάγιες είναι κυρίως νυχτερινές και συνήθως μη μεταναστευτικές, κατοικούν σε ζευγάρια ή μεμονωμένα.
Συνολικά υπάρχουν περίπου 216 είδη κουκουβαγιών, με 200 γύρους στο τυπικό νοικοκυριό κουκουβάγιας, και 16 είδη μέσα στο νοικοκυριό της κουκουβάγιας. Το κοτόπουλο που συνήθως είναι γνωστό ως κουκουβάγια είναι ο Tyto alba, κάτι που μας ενδιαφέρει εδώ.
Ο διαφοροποιημένος αντίκτυπος της γενετικής απομόνωσης που ανακαλύφθηκε στα νησιά είναι ένα είδος αποδεικτικών στοιχείων στα υποείδη του Tyto alba: από τους 35 αγώνες, 20 κατοικούν μόνο συγκριτικά μικρά νησιά. Στην πραγματικότητα, η παγκόσμια διακύμανση της κουκουβάγιας γενικά επιτυγχάνεται με το εύρος των 11 μόνο των υποειδών της.

Περιγραφή

Το κυρίαρχο χαρακτηριστικό των κουκουβάγιες είναι ο δίσκος προσώπου σε σχήμα καρδιάς, φτιαγμένος από άκαμπτα φτερά που χρησιμεύουν για ενίσχυση και εύρεση ήχου κατά την αναζήτηση.

Πρόσθετες παραλλαγές στα φτερά των πτερυγίων απομακρύνουν τον ήχο που προκαλείται από την πτήση, βοηθώντας ο καθένας να ακούει την κουκουβάγια να ακούει κρυμμένο θήραμα και να διατηρεί το θήραμα αγνοούμενο από την κουκουβάγια.

Ο γενικός κουκουβάγιος είναι πιο σκοτεινός από την είσοδο, συχνά πορτοκαλί-καφέ χρώμα, με την είσοδο να είναι ένα πιο ανοιχτόχρωμο μοντέλο του ξανά ή με στίγματα, αν και παρατηρείται σημαντική παραλλαγή ακόμη και μεταξύ των ειδών.
Κουκουβάγιες όλων των τύπων έχουν αναγνωριστεί ότι επιτίθενται σε άτομα όταν υπερασπίζονται τους νεότερους, τους συντρόφους τους ή τα εδάφη τους.

Οι συχνές στόχοι ενσωματώνουν ανυποψίαστους τζόγκερ και πεζοπόρους. Συνήθως, τα θύματα δραπετεύουν χωρίς ζημιά και οι θάνατοι από επιθέσεις κουκουβαγιών είναι εξαιρετικά ασυνήθιστοι.
Οι κουκουβάγιες μοιάζουν προσεκτικά με τις κουκουβάγιες Tyto, ωστόσο, έχουν χωρισμένο δίσκο προσώπου, τούφες αυτιών και είναι συνήθως μικρότεροι.

Προσαρμογές

Ο κουκουβάγιος ασυνήθιστος δίσκος προσώπου τους βοηθά να βρουν το θήραμά τους. Καταγράφει και επικεντρώνει τον ήχο στα αυτιά του που είναι τοποθετημένα, ένα μόλις πάνω από το αντίθετο, μετά τα μάτια.

Η ακρόαση τους είναι τόσο έντονη που θα καταλάβουν ένα ποντίκι σε όλο το σκοτάδι.
Τα φτερά της κουκουβάγιας είναι προσαρμοσμένα για σιωπηλή πτήση. Οι περίμετροι των φτερών πτήσης τους είναι γούνινοι και τα φτερά σωματικής τους διάπλασης είναι βρώμικα, οπότε δεν υπάρχει σκουριά των φτερών μόλις μεταφερθούν.

Τα γούνινα άκρα επιβραδύνουν την πτήση τους. Η ευελιξία για την επίθεση σοκ είναι πολύ πιο απαραίτητη από την ταχύτητα.
Όταν σοκαρισμένος στον κόκορα ή στη φωλιά, οι κουκουβάγιες αντιδρούν με σκύψιμο, απλώνοντας φτερά, χνουδωτά φτερά και συριγμό.

Εάν προσεγγιστεί από έναν εισβολέα μπορεί να σταθεί να βιδώσει όρθια και να φαίνεται τόσο λεπτή όσο εφικτή (σαν ραβδί) τα μάτια μόλις ανοίγουν - «Σε παρακολουθώ».

Το μέρος που πηγαίνουν οι κουκουβάγιες κατά τη διάρκεια της ημέρας;

Μερικές κουκουβάγιες Barn περνούν πολύ χρόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας απλά κάθονται σε στύλους φράχτη.

Συνήθως, αυτά τα πουλιά πρέπει να τα βλέπουμε γύρω στα μέσα της ημέρας, αλλά γενικά μέσα στα πρωινά και τα απογεύματα και σαφώς μερικές από τις κουκουβάγιες που βλέπω προφανώς δεν είναι ενθουσιασμένοι για την αναζήτηση.

Βιότοπο

Έρημος δασικές εκτάσεις, λιβάδια, χωράφια, σπηλιές και κτίρια. Κουκουβάγιες σιταποθήκης και φωλιά σε τεράστιες, βαθιές κοιλότητες δέντρων.

Το Barn Owl καταλαμβάνει μια ποικιλία ενδιαιτημάτων και υψομέτρων, μαζί με ερήμους, λιβάδια, δάση, γεωργικά χωράφια και συγκεκριμένες περιοχές. Αυτό το είδος είναι διαδεδομένο στα περισσότερα ενδιαιτήματα σε όλη την πολιτεία.

Ανακαλύπτονται γύρω από γεωργικές περιοχές ή βασάλτες, εκτός από ανοίγματα δασών, υγρότοπους και διαφορετικές ανοιχτές περιοχές.

Διαθεσιμότητα

Οι κουκουβάγιες ανακαλύπτονται σε κάθε ήπειρο στη γη εκτός από την Ανταρκτική.

Άγρια κατάσταση

Συχνάζω.

Κατάσταση διατήρησης

Λιγότερη ανησυχία (IUCN 3.1)

Σχέδιο απώλειας βάρους

Οι κουκουβάγιες κυνήγι μικρά θηλαστικά και γκέκο μέσα στο σκοτάδι και τη σιωπή της νύχτας.

Αναζωογονούν τα ανεπιθύμητα οστά, τη γούνα και τους πόρους και το δέρμα του θήρατός τους ως σβόλους που μπορούν να επενδυθούν με κολλώδη βλεννογόνο που έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει το λαιμό του κοτόπουλου όταν βήχουν.
Το καθαρό σχέδιο απώλειας βάρους της κουκουβάγιας Barn στην άγρια ​​φύση περιέχει μικρά θηλαστικά, κυρίως Discipline Voles, Frequent Shrews και ξύλινα ποντίκια.

Μια κουκουβάγια Barn θα καταπιεί συχνά μικρά gadgets. Είναι πολύ καλύτερο να παρέχετε μικροεφαρμογές μικρών γευμάτων για τις κουκουβάγιες σε σχέση με μικρά συστατικά μεγαλύτερων ζώων (που θυμίζουν είδη κρέατος).

Οι κουκουβάγιες Barn είναι αρπακτικά ή αρπακτικά - εξειδικευμένοι κυνηγοί στην κορυφή της αλυσίδας γευμάτων, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να τρώνε θηράματα για να ζουν.

Τα θηράματα - κυρίως μικρά θηλαστικά - τρώνε διαφορετικά μικρότερα πλάσματα ή καλλιέργειες, σπόρους και φρούτα. Οι καλλιέργειες παίρνουν τη δύναμή τους από τον ηλιακό, και από το νερό της βροχής, τον αέρα και το έδαφος.

Οι κουκουβάγιες τρώνε κυρίως μικρά θηλαστικά, ιδίως αρουραίους, ποντίκια, βόλους, λεμόνι και διαφορετικά τρωκτικά. επιπλέει επίσης, νυχτερίδες και κουνέλια.

Πολλά από τα θηράματα που τρώνε είναι ενεργητικά τη νύχτα, οπότε οι σκίουροι και οι σκίουροι προστατεύονται συγκριτικά από το Barn Owls. Συχνά τρώνε πουλιά που θυμίζουν ψαρόνια, κότσυφες και λιβάδια.
Το σχέδιο απώλειας βάρους τους αποτελείται από ασπόνδυλα (που θυμίζουν σφάλματα, αράχνες, γαιοσκώληκες, σαλιγκάρια και καβούρια), ψάρια, ερπετά, αμφίβια, πουλιά και μικρά θηλαστικά.

Για παράδειγμα, οι Scops και οι Screech Owls τρέφονται κυρίως με σφάλματα, ενώ οι Barn Owls τρώνε κυρίως ποντίκια, shrews και voles.
Ο αριθμός των γευμάτων που απαιτούνται για μια κουκουβάγια θα εξαρτηθεί από τις διαστάσεις της κουκουβάγιας και το χρόνο των 12 μηνών.

Καταναλώνουν επιπλέον γεύματα το χειμώνα και όταν είναι πολύ ενεργητικοί. Ένα αιχμαλωτισμένο θηλυκό κατανάλωσε περίπου 60,5 γραμμάρια γεύματα την ημέρα, που αντιστοιχεί σε περισσότερο από 10 p.c της μάζας της σωματικής της σωματικής κάθε μέρα.
Εν συντομία, η περίθαλψη (δηλαδή έως και 10 ημέρες) πολλά ενήλικα πτηνά θα τροφοδοτηθούν με δύναμη, ενώ άλλα, αξιοσημείωτα νεοσσοί, θα μπορούσαν επίσης να καταναλώνουν εθελοντικά εντός 12 ωρών.

Αλυσίδα γευμάτων Barn Owl. Οι κουκουβάγιες Barn είναι αρπακτικά ή αρπακτικά - εξειδικευμένοι κυνηγοί στην κορυφή της αλυσίδας γευμάτων, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να τρώνε θηράματα για να ζουν.

Τα θηράματα - κυρίως μικρά θηλαστικά - τρώνε διαφορετικά μικρότερα πλάσματα ή καλλιέργειες, σπόρους και φρούτα.

Οι κουκουβάγιες δεν τρώνε γάτες, ωστόσο μια τρομερή κουκουβάγια θα μπορούσε να επιτεθεί στα γατάκια. Δεν είναι εφικτό για τους Barn Owls να επιτεθούν σε μια ενήλικη γάτα και να την μεγαλώσουν.

Αρπακτικά

Οι αρπακτικοί των κουκουβαγιών ενσωματώνουν αετούς και αυτοκίνητα με σφήνες. Τα νεοσσοί είναι αδύναμα σε άγριες γάτες και πύθωνες.

Μέτρηση

30 έως 40 εκατοστά.

Διάρκεια ζωής

Μέχρι 10 χρόνια.

Μια τυπική διάρκεια ζωής για έναν άγριο ενήλικο Barn Owl είναι τέσσερα χρόνια, αν και το βρετανικό έγγραφο μακροζωίας είναι 15 χρόνια. Ωστόσο, οι περισσότερες κουκουβάγιες Barn πεθαίνουν νεότερες.

Οι κουκουβάγιες και τα διάφορα ζώα σε αιχμαλωσία μπορούν να διαμένουν περισσότερο από τα ζώα στην άγρια ​​φύση, σε περίπτωση που έχουν εξαιρετική φροντίδα και επαρκή καλά γεύματα

Αναπαραγωγή

Οι κουκουβάγιες σιταποθηκών είναι ευκαιριακές και αναπαράγονται οποιαδήποτε στιγμή των 12 μηνών όταν τα γεύματα είναι καλά. Γεννούν έως και τρία αυγά που εκκολάπτονται μετά από 33 ημέρες και νεότερη φυλή ηλικίας μεταξύ 7 και 9 εβδομάδων.

Περαιτέρω απολαυστικές πληροφορίες

Τα μάτια της κουκουβάγιας είναι τόσο μεγάλα που δεν υπάρχει χώρος μέσα στο κρανίο για μυϊκούς ιστούς για ελιγμούς.

Το αντισταθμίζουν έχοντας ένα κεφάλι που μπορεί να γυρίσει 180 επίπεδα. Θα μεταφέρουν το κεφάλι τους σχεδόν σε οποιαδήποτε πορεία χωρίς να αλλάζουν τη σωματική τους διάπλαση.
Για εκατοντάδες χρόνια, οι κουκουβάγιες θεωρούνται σύμβολα της γνώσης. Ίσως οφείλεται στη συμπεριφορά τους να κάθονται παρ 'όλα αυτά, να ακούνε όλα όσα συμβαίνουν και να περιστρέφουν το κεφάλι τους για να προσφέρουν την πλήρη προσοχή τους σε όλα τα κομμάτια γύρω τους.

Οι κουκουβάγιες σιταποθηκών είναι ασφαλείς

Οι κουκουβάγιες είναι εντελώς διαφορετικές από τα διαφορετικά αρπακτικά πουλιά, καθώς είναι μικρά, ήπια πλάσματα με προδιάθεση για μικρά τρωκτικά.

Σε διαφορετικές φράσεις, είναι οι τελευταίες λέγχες ελέγχου παρασίτων. Θα διατηρήσουν την κατάσταση των παρασίτων σας κάτω από τη διαχείριση, ενώ επιβλέπουν την περιουσία σας (και τις επακόλουθες επαφές, σκοτώνοντας τρωκτικά νωρίτερα από ό, τι φτάνουν στην ιδιοκτησία σας!) Με την έξυπνη, πανέμορφη μεγαλοπρέπεια τους.

Δεν είναι σαν διαφορετικά αρπακτικά πουλιά. Δεν υπάρχουν καθόλου καταγεγραμμένα κρούσματα κουκουβάγιας που να επιτίθενται σε έναν άνθρωπο οπουδήποτε στη γη, συνήθως διατηρούνται κυρίως στον εαυτό τους.

Οι κουκουβάγιες απλά θέλουν γεύματα και καταφύγιο, και όταν το παρουσιάζεις σε αυτούς με ένα πεδίο φωλιάς, θα κολλήσουν μαζί σου για πάντα.

Πότε φτάνουν;

Πώς μια κουκουβάγια δεν θα φάει καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας; Η συντριπτική πλειονότητα των ειδών κουκουβάγιας είναι νυκτόβια, που σημαίνει ότι κοιμούνται κατά τη διάρκεια της ημέρας και είναι ξύπνιοι και κυνηγούν τη νύχτα.

Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει για όλες τις κουκουβάγιες, καθώς μερικοί κυνηγούν και καταβροχθίζουν το θήραμά τους καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Βασιζόμενοι εντελώς στον ήχο για να βρουν το θήραμα, πετούν χαμηλά (έως και περίπου τρία μέτρα) και αργά, προς τα πίσω και προς τα εμπρός σε όλο τον κατάλληλο βιότοπο μέχρι να ακούσουν ένα μικρό θηλαστικό από κάτω.

Τι τρώει μια κουκουβάγια αχυρώνα;

Οι καρακάξες και τα γεράκια έχουν αναγνωριστεί ότι τρώνε Barn Owls - και μια πεινασμένη αλεπού θα είναι τυχερή τώρα και μετά. Πολύ νεότερες, άρρωστες ή τραυματισμένες κουκουβάγιες τείνουν συνήθως να τρώγονται από αρπακτικό.

Είναι ευχάριστες κουκουβάγιες;

Δεν λαμβάνουμε υπόψη ότι οι κουκουβάγιες Barn κάνουν καλά κατοικίδια. Τα φτερά δεν θα είναι σχεδιασμένα για χαϊδεύοντας - μειώνει την καθαρή τους στεγανοποίηση.

Οι αποτυπωμένες κουκουβάγιες Barn συνήθως αντιμετωπίζουν ανθρώπους ως πιθανούς συντρόφους ή ως αντίπαλους. Κατά συνέπεια, είναι συχνά πολύ επιθετικοί.

Τι είδους κουκουβάγιες απομένουν στη γη;

Συνολικά υπάρχουν περίπου 216 είδη κουκουβαγιών, με 200 γύρους στο τυπικό νοικοκυριό κουκουβάγιας, και 16 είδη μέσα στο νοικοκυριό της κουκουβάγιας.

Το κοτόπουλο που συνήθως είναι γνωστό ως κουκουβάγια είναι ο Tyto alba, κάτι που μας ενδιαφέρει εδώ.

Δες το βίντεο: Meet The Birds. Introducing Flynn the Barn Owl (Μαρτιου 2021).

Pin
Send
Share
Send
Send