Οικογένειες πουλιών

Common Ringed Plover - Μια εισαγωγή

Pin
Send
Share
Send
Send


Τα μικρά φτερωτά λουλούδια είναι πουλιά που φωλιάζουν αετό και συνήθως έχουν δύο ομπρέλες. Τα συνηθισμένα βροχοπούλια πουλί μετανάστευσαν από την Αυστραλία στη Σιβηρία, θα μπορούσαν να φωλιάσουν ειρηνικά χωρίς αρπακτικά στην περιοχή. Ωστόσο, τώρα εκτρέφονται στην Αυστραλία και πρέπει να προστατεύουν τα στρατόπεδά τους από τους εισβολείς.

Κοινό δαχτυλίδι

Κοινό δαχτυλίδι βροχοπούλι, το στριμμένο στήθος πουλιών πολλών ειδών της παράκτιας οικογένειας Charadriidae (παραγγελία Charadoriforms). Υπάρχουν περίπου τρεις δωδεκάδες είδη βροχοπούλας, μήκους 15 έως 30 cm (6 έως 12 ίντσες), με μακριά φτερά, μεσαία μακριά πόδια, κοντούς λαιμούς και ίσους λογαριασμούς που είναι μικρότεροι από το κεφάλι τους.

Περιστασιακά 3-4 αυγά τοποθετούνται για 24 ώρες, μερικές φορές με μια επώαση για τουλάχιστον 48 ώρες για το τελευταίο αυγό. Η περίοδος επώασης είναι 25-5 ημέρες, αλλά τα αυγά επωάζονται για 55-62 ημέρες. Το βρέφος φεύγει από τη φωλιά σχεδόν αμέσως και μερικά μικρά φεύγουν πριν εκκολαφθούν.

Ωστόσο, αυτά τα κοινά δαχτυλίδια πουλιών βροχοπούλι έχουν πλέον αποδεχθεί επίπεδες στέγες ως κατάλληλο χώρο φωλιάσματος, καθώς είναι γενικά ασφαλείς από τον άνθρωπο και το θήραμα. Τα αυγά θα εκκολαφθούν σε περίπου 28 ημέρες. Οι ταξιδιώτες έχουν φτερά, αλλά παρά την κοινή πεποίθηση, δεν είναι τοξικοί.

Το κοινό όνομα «αργυροπούλι» προέρχεται επίσης από το στυλ του αεροπλάνου του πουλιού. Το κοινό ουσιαστικό μιας ομάδας Lapwings είναι «εξαπάτηση». Προήλθε από την ιδέα ότι τα αργυροπούλια ήταν δόλια και προδοτικά.

Το βόρειο αργυροπούλι (Vanellus vanellus), επίσης γνωστό ως pewit ή pewit, tut ή tu-it, πράσινο βροχοπούλι ή (στη Βρετανία και την Ιρλανδία) που είναι ακριβώς αριστερά, είναι ένα πουλί στην οικογένεια που χτυπά. Αυτό είναι κοινό μέσω της σύγχρονης Ευρασίας.

Άλλοι μεταναστεύουν νότια προς τη Γαλλία ή την Ισπανία. Τα αργυροπούλια που δαπανώνται στη βόρεια Ευρώπη κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγικής περιόδου μπορούν να δαπανηθούν το χειμώνα στη Βρετανία, οπότε θα δείτε να χτυπάτε στη Βρετανία όλο το χρόνο.

Το κοινό δακτυλιοειδές βροχοπούλι ή δαχτυλίδι βροχοπούλι (Charadrius hiaticula) είναι ένα μικρό βροχοπούλι που αναπαράγεται στην Αρκτική Ευρασία. Το όνομα Charadrius Janus είναι μια πρώιμη λατινική λέξη για το κίτρινο πουλί που περιγράφεται στο Vulgate του 4ου αιώνα. Είναι ένα πουλί που βρέθηκε στο αρχαίο ελληνικό Khadadrios, το οποίο βρίσκεται σε κοιλάδες και κοιλάδες ποταμών (Khadra, «κοιλάδα») από την ίδια λατινική Hiaticula και η ελληνική λέξη έχει την ίδια έννοια, hitas, «ρωγμές» και - κόλα έως « κατοικημένη »(χολέρα,« κατοικία »). Για ").

Περιγραφή

Οι ενήλικες έχουν μήκος 17-19,5 cm (6,7-7,7 in), 35-41 cm (14-16 in) δεξιά. Έχουν γκριζωπό καφέ πλάτη και φτερά, λευκή κοιλιά και μαύρο λαιμό με λευκό λαιμό. Έχουν καφέ καπάκι, λευκό μέτωπο, μαύρη μάσκα γύρω από τα μάτια, και ένα μικρό πορτοκαλί και μαύρο χαρτόνι.

Τα πόδια είναι πορτοκαλί και μόνο τα εξωτερικά δύο δάχτυλα είναι ελαφρώς μικρότερα, αλλά υπάρχει επίσης ένα ελαφρύ πλέγμα από τρία δάχτυλα και μια οριακά στενή ταινία θηλών σε σύγκριση με το κατά τα άλλα παρόμοιο βροχοπούλι. Στο παρελθόν συμπεριλήφθηκε στο παρόν είδος. Οι νεαροί δακτυλιοειδείς βολάν είναι πιο πολύχρωμοι από τους παλαιότερους, συχνά με ελλιπείς γκρι-καφέ θηλές, ένα πιο σκούρο τσίμπημα και ανοιχτό κιτρινωπό-γκρι πόδια.

Αυτά τα είδη διαφέρουν από την έλλειψη ενός μικρού δακτυλιοειδούς βροχοπούλου, μοτίβου κεφαλής και διαφανούς κίτρινου δακτυλίου I στο χρώμα του ποδιού.

Αναπαραγωγή, περιοχή και οικότοπος

Οι κοινοί βιότοποι αναπαραγωγής είναι το ανοιχτό έδαφος παραλιών ή διαμερισμάτων σε όλη τη βόρεια Ευρασία και στην Αρκτική βορειοανατολικά του Καναδά. Μερικά πουλιά αναπαράγονται σε εσωτερικούς χώρους, και στη Δυτική Ευρώπη φωλιάζουν στο νότο όπως στη βόρεια Γαλλία. Φωλιάζουν σε ανοιχτό έδαφος με μικρή ή καθόλου ανάπτυξη φυτών.

Εάν ένας πιθανός αρπακτικός έρχεται κοντά στη φωλιά, ο ενήλικος θα απομακρυνθεί από το άχρηστο για να προσελκύσει την είσοδο και να κρεμάσει τα σπασμένα φτερά. Όταν φτάνει μακριά από τη φωλιά του εισβολέα, ο κονιοποιητής πετάει μακριά.

Τα κοινά δαχτυλίδια οδηγούνται και χειμώνα στις ακτές της νότιας Αφρικής. Νορβηγία, Geo-ερευνητές αποκάλυψαν ότι τα πουλιά αναπαραγωγής ενηλίκων μεταναστεύουν στη Δυτική Αφρική. Πολλά πουλιά στη Μεγάλη Βρετανία και τη βόρεια Γαλλία ζουν όλο το χρόνο.

Αυτά τα πουλιά τρέφονται με παραλίες, παλιρροιακά διαμερίσματα και χωράφια συνήθως με θέαμα ή τρώει έντομα, καρκινοειδή και σκουλήκια.

Δες το βίντεο: White breasted nuthatch bird call. song. sound. Nest (Μαρτιου 2021).

Pin
Send
Share
Send
Send