Οικογένειες πουλιών

Άγριες φυλές γαλοπούλας - είδη | Περιγραφή | Συμπεριφορά | Βιότοπο

Pin
Send
Share
Send
Send


Υπάρχουν πολλές φυλές άγριας γαλοπούλας που γίνονται δημοφιλείς για πολύ καιρό για τα μοναδικά χαρακτηριστικά τους, τη συμπεριφορά, την παραγωγικότητα και τις αξίες τους. Σε αυτό το άρθρο, θα δώσω μια επισκόπηση των φυλών άγριας γαλοπούλας.

Άγρια γαλοπούλα φυλές

Η άγρια ​​γαλοπούλα (Meleagris gallopavo) είναι ένα πουλί οροπέδιο που προέρχεται από τη Βόρεια Αμερική, ένα στα δύο είδη που υπάρχουν στην Τουρκία και το βαρύτερο μέλος των ποικίλων Galliformes.

Είναι παρόμοιο είδος επειδή η γαλοπούλα είναι αρχικά προερχόμενη από ένα υποείδος της νότιας μεξικάνικης γαλοπούλας (όχι τη σχετική γαλοπούλα).

Αν και είναι εγγενής στη Βόρεια Αμερική, η Τουρκία κατά πάσα πιθανότητα απέκτησε τον τίτλο της από την εξημερωμένη επιλογή που εισήχθη στη Βρετανία σε πλοία που προέρχονταν από το Levant μέσω της Ισπανίας.

Οι Βρετανοί τότε λόγω αυτού του γεγονότος συνέδεσαν την άγρια ​​γαλοπούλα με το έθνος Τουρκία και επικρατεί ο τίτλος.

Μια εναλλακτική ιδέα υποστηρίζει ότι ένα άλλο πουλί, μια φραγκόκοτα που προέρχεται από τη Μαδαγασκάρη που ξεκίνησε στην Αγγλία από τους Τούρκους λιανοπωλητές, ήταν η μοναδική προσφορά και ότι η χρονική περίοδος μεταφέρθηκε στη συνέχεια στον Πουλί του Νέου Κόσμου από Άγγλους αποικιστές με γνώση όλων των προηγούμενων ειδών.

Η άγρια ​​γαλοπούλα αναπαράγει υποείδη

Υπάρχουν ευαίσθητες παραλλαγές στο χρωματισμό, στο βιότοπο και στις συνήθειες των εντελώς διαφορετικών υποειδών των φυλών άγριας γαλοπούλας. Τα έξι υποείδη των φυλών άγριας γαλοπούλας είναι:

1. Η άγρια ​​γαλοπούλα του Gould (M. g. Mexicana)

Εγγενής από τις κεντρικές κοιλάδες στα βόρεια βουνά του Μεξικού και τα νοτιότερα τμήματα της Αριζόνα και του Νέου Μεξικού.

Οι άγριες γαλοπούλες του Gould προστατεύονται στενά και ελέγχονται. Το υποείδος περιγράφηκε για πρώτη φορά το 1856.

Υπάρχουν σε μικρούς αριθμούς στις ΗΠΑ, ωστόσο είναι σημαντικοί στα βορειοδυτικά μέρη του Μεξικού.

Ένας μικρός κάτοικος έχει εγκατασταθεί στη νότια Αριζόνα. Το Gould's είναι το μεγαλύτερο από τα έξι υποείδη.

Έχουν μακριά πόδια, μεγαλύτερα πόδια και μακρύτερα φτερά ουράς. Τα κύρια χρώματα των φτερών είναι η χαλκός και το πρασινωπό χρυσό. Αυτό το υποείδος προστατεύεται στενά λόγω της λιτότητας και του απειλείται να σταθεί.

2. Άγρια γαλοπούλα Νοτίου Μεξικού (M. g. Gallopavo)

Η άγρια ​​γαλοπούλα του νότιου Μεξικού λαμβάνεται υπόψη το υποείδος υποείδος και αυτό που δεν υπάρχει στις ΗΠΑ ή τον Καναδά.

Στο κεντρικό Μεξικό, αρχαιολογικά οστά M. gallopavo έχουν αναγνωριστεί σε ιστότοπους που χρονολογούνται από το 800-100 π.Χ.

Δεν είναι σαφές εάν αυτά τα πρώιμα δείγματα συμβολίζουν άγριους ή οικιακούς ανθρώπους, ωστόσο, οι γαλοπούλες στο σπίτι έχουν φαινομενικά καθιερωθεί στο κεντρικό Μεξικό από το πρώτο μισό του βασικού διαστήματος (περίπου 200-1000 μ.Χ.).

Η καθυστερημένη Preclassic (300 π.Χ.-AD 100) παραμένει αναγνωρισμένη στον αρχαιολογικό χώρο του El Mirador (Petén, Γουατεμάλα) συμβολίζει την πρώτη απόδειξη της εξαγωγής της νότιας μεξικανικής άγριας γαλοπούλας (Meleagris gallopavo gallopavo) στον παραδοσιακό κόσμο των Μάγια.

Τα άγρια ​​υποείδη του νότιου Μεξικού, M. g. γαλλόπαβο, εξημερώθηκαν τόσο στο Μεξικό όσο και από τους Preclassic λαούς στη Mesoamerica, προκαλώντας την εγχώρια γαλοπούλα (M. g. domestus).

Οι Ισπανοί εισήγαγαν αυτό το εξημερωμένο υποείδος ξανά στην Ευρώπη μαζί τους στα μέσα του 16ου αιώνα. από την Ισπανία ξεδιπλώνεται στη Γαλλία και αργότερα στη Βρετανία ως ζώο αγροκτήματος, συχνά μετατρέπεται στο επίκεντρο μιας γιορτής για τους ευκατάστατους.

Μέχρι το 1620 ήταν αρκετό αρκετά ώστε οι έποικοι της Μασαχουσέτης να μεταφέρουν μαζί τους γαλοπούλες από την Αγγλία, αγνοώντας ότι είχε έναν μεγαλύτερο συγγενή που είχε ήδη καταλάβει τα δάση της Μασαχουσέτης.

Είναι, χωρίς αμφιβολία, ένα από τα μικρότερα υποείδη και αναγνωρίζεται καλύτερα στα ισπανικά από τον τίτλο που προέρχεται από τα Αζτέκων, το guajolote.

Αυτό το υποείδος άγριας γαλοπούλας θεωρείται εξαιρετικά απειλούμενο από το 2010.

3. Άγρια γαλοπούλα Rio Grande (M. g. Intermedia)

Η άγρια ​​γαλοπούλα Rio Grande κυμαίνεται μέσω Τέξας έως Οκλαχόμα, Κάνσας, Νέο Μεξικό, Κολοράντο, Όρεγκον, Γιούτα, και κυκλοφόρησε στην κεντρική και δυτική Καλιφόρνια, εκτός από στοιχεία ορισμένων βορειοανατολικών κρατών.

Οι φυλές άγριας γαλοπούλας Rio Grande κυκλοφόρησαν επιπλέον στη Χαβάη στα τέλη της δεκαετίας του 1950. Οι εκτιμήσεις των κατοίκων για αυτό το υποείδος είναι περίπου 1.000.000.

Αυτό το υποείδος, που προέρχεται από τις κεντρικές πεδιάδες, περιγράφηκε για πρώτη φορά το 1879 και έχει σχετικά μακρά πόδια, ψηλότερα προσαρμοσμένα σε ένα λιβάδι.

Τα φτερά του σώματος έχουν συνήθως γυαλιστερή λάμψη. Η πληροφορία της ουράς και η μείωση των φτερών είναι απόχρωση έως πολύ ήπιο μαύρισμα.

Οι βιότοποί του είναι περιοχές με βούρτσα μετά από ρέματα, ποτάμια ή μεσκιτάτες, πεύκα και δάση με δρυς. Η γαλοπούλα Rio Grande είναι πολύ καλή.

4. Ανατολική άγρια ​​γαλοπούλα (Meleagris gallopavo silvestris)

Αυτό ήταν το υποείδος της γαλοπούλας που οι Ευρωπαίοι συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο φυσικό τους περιβάλλον: από τους Πουριτανούς, τους ιδρυτές του Τζέιμσταουν, τους Ολλανδούς που ζούσαν στη Νέα Υόρκη και από τους Ακάδες.

Διαφέρει, χωρίς αμφιβολία, ένα από τα μεγαλύτερα από όλα τα υποείδη, καλύπτοντας ολόκληρο το jap μισό των ΗΠΑ από το Μέιν εντός του βορρά προς τη βόρεια Φλόριντα και αυξάνεται τόσο δυτικά όσο το Μινεσότα, το Ιλινόις, και στο Μισσούρι.

Στον Καναδά, η ποικιλία του εκτείνεται σε Νοτιοανατολική Μανιτόμπα, Οντάριο, Νοτιοδυτικό Κεμπέκ (μαζί με τον Ποντιακό, το Κεμπέκ και τη μείωση του μισού της σεισμικής ζώνης του Δυτικού Κεμπέκ) και στις θαλάσσιες επαρχίες.

Η ποσότητα από 5,1 έως 5,3 εκατομμύρια πουλιά. Έχουν ονομαστεί για πρώτη φορά «δασική γαλοπούλα» το 1817 και μπορούν να αναπτυχθούν μέχρι 4 πόδια (1,2 μ.) Ύψος.

Τα ανώτερα καλύμματα της ουράς φέρουν καφέ καστανιά. Τα αρσενικά μπορούν να έχουν βάρος 30 lb (14 kg).

Η ανατολική άγρια ​​γαλοπούλα κυνηγάται στενά στο Jap USA και είναι πιθανώς το πιο κυνηγημένο υποείδος άγριας γαλοπούλας.

5. Άγρια γαλοπούλα Osceola ή άγρια ​​γαλοπούλα της Φλόριντα (M. g. Osceola)

Το πιο κοινό στη χερσόνησο της Φλόριντα, η ποσότητα από 80.000 έως 100.000 πουλιά. Αυτό το κοτόπουλο καλείται για τον γνωστό αρχηγό του Seminole Osceola και περιγράφηκε για πρώτη φορά το 1890.

Είναι μικρότερο και πιο σκοτεινό από την άγρια ​​γαλοπούλα jap. Τα φτερά των πτερυγίων είναι πολύ σκούρα με μικρότερες ποσότητες του λευκού φράγματος σε διαφορετικά υποείδη.

Τα γενικά σωματικά φτερά τους είναι ένας ιριδίζων πράσινος-μοβ χρωματισμός. Συνήθως είναι παρόντα σε μπαλώματα παλμού και σπάνια κοντά σε βάλτους, το σημείο που είναι θήραμα αμφιβίων. Οι γαλοπούλες Osceola είναι το μικρότερο υποείδος βάρους 16 έως 18 κιλών (7 έως οκτώ κιλά).

6. Η άγρια ​​γαλοπούλα Merriam (M. g. Merriami)

Η άγρια ​​γαλοπούλα του Merriam κυμαίνεται από τα Βραχώδη Όρη και τα γειτονικά λιβάδια του Ουαϊόμινγκ, της Μοντάνα και της Νότιας Ντακότα, εκτός από πολλά από τα υπερβολικά έθνη του Νέου Μεξικού, της Αριζόνα, της νότιας Γιούτα και του Ναβάχο Έθνους, με ποσότητα από 334.460 σε 344.460 πουλιά. Το υποείδος έχει επίσης προωθηθεί στο Όρεγκον.

Οι προκαταρκτικές απελευθερώσεις των γαλοπούλων Merriam το 1961 οδήγησαν στη δημιουργία υπολειπόμενων κατοίκων των γαλοπούλων Merriam παράλληλα με την ανατολική πλαγιά του βουνού. Η κουκούλα και η καθαρή μετανάστευση γαλοπούλας από το Αϊντάχο καθιέρωσαν τα κοπάδια του Merriam παράλληλα με τα όρια του Όρεγκον.

Οι άγριες γαλοπούλες του Merriam κατοικούν σε πεύκα ponderosa και σε ορεινές περιοχές. Το υποείδος ονομάστηκε το 1900 προς τιμήν της Clinton Hart Merriam, του πρωταρχικού επικεφαλής της Βιολογικής Έρευνας των ΗΠΑ.

Η ουρά και η μείωση των φτερών έχουν λευκές ιδέες και μωβ και χάλκινες αντανακλάσεις.

Περιγραφή φυλών άγριας γαλοπούλας

Οι άγριες γαλοπούλες μεγαλύτερης ηλικίας έχουν πόδια κοκκινωπό-κίτρινο έως γκριζοπράσινο.

Τα άγρια ​​γαλοπούλα αναπαράγουν τα φτερά του σώματος είναι συνήθως μαύρα και σκούρα, γενικά γκρι-καφέ γενικά με μια χάλκινη γυαλάδα που μετατρέπεται σε πολύ προχωρημένο σε ενήλικες άνδρες.

Τα ενήλικα αρσενικά, γνωστά ως toms ή gobblers, έχουν ένα μεγάλο, χωρίς φτερά, κοκκινωπό κεφάλι, κόκκινο λαιμό και ροζ μάχες στο λαιμό και το λαιμό.

Η κορυφή έχει σαρκώδεις αναπτύξεις γνωστές ως caruncles. Τα νεαρά αρσενικά είναι γνωστά ως jakes. Η διάκριση μεταξύ ενός μεγάλου αρσενικού και ενός νεαρού είναι ότι το τζακ έχει μια πολύ σύντομη γενειάδα και ο ανεμιστήρας της ουράς του έχει μακρύτερα φτερά στο κέντρο.

Η μεγαλόσωμη άγρια ​​γαλοπούλα αναπαράγει τα φτερά ανεμιστήρων της ουράς των αρσενικών μπορεί να έχει το ίδιο μέγεθος. Όταν τα αρσενικά είναι ενθουσιασμένα, ένα σαρκώδες χτύπημα στο τιμολόγιο επεκτείνεται, και αυτό, οι μάχες και οι γυμνοί πόροι και το δέρμα της κορυφής και του λαιμού μεγαλώνουν όλα με αίμα, σχεδόν κρύβουν τα μάτια και το τιμολόγιο. Το μακρύ σαρκώδες αντικείμενο πάνω από το ράμφος ενός αρσενικού ονομάζεται snood.

Κάθε πόδι έχει τρία δάχτυλα στην είσοδο, με μικρότερο και πίσω δάχτυλο προς τα πίσω. Τα αρσενικά έχουν ένα κίνητρο πίσω από κάθε ένα από τα πόδια που μειώνουν.
Οι αρσενικές γαλοπούλες έχουν εκτεταμένη, σκοτεινή, ουρά σε σχήμα ανεμιστήρα και λαμπερά χάλκινα φτερά. Όπως και με πολλά διαφορετικά είδη των Galliformes, οι γαλοπούλες παρουσιάζουν ανθεκτικό σεξουαλικό διμορφισμό.

Οι αρσενικές φυλές γαλοπούλας είναι σημαντικά μεγαλύτερες από τις θηλυκές και τα φτερά του έχουν περιοχές με κόκκινο, μοβ, άπειρο, χαλκό, χάλκινο και χρυσό ιριδισμό.

Ο προγεννητικός αδένας μπορεί να είναι μεγαλύτερος στις αρσενικές γαλοπούλες σε σύγκριση με τις θηλυκές. Σε διάκριση με τη συντριπτική πλειονότητα των διαφορετικών πτηνών, αποικίζονται από βακτήρια άγνωστων λειτουργιών (Corynebacterium uropygiale).

Τα θηλυκά, γνωστά ως όρνιθες, έχουν φτερά που μπορεί να είναι πιο θαμπά γενικά, σε αποχρώσεις του καφέ και του γκρι. Τα παράσιτα μπορούν να μην ενδιαφέρουν τον χρωματισμό κάθε φύλου. στα αρσενικά, ο χρωματισμός μπορεί να λειτουργήσει ως σημάδι ευημερίας. Τα φτερά της πρώτης πτέρυγας έχουν λευκές ράβδους. Οι γαλοπούλες έχουν 5000 έως 6.000 φτερά.
Τα φτερά της ουράς έχουν το ίδιο μέγεθος σε ενήλικες, εντελώς διαφορετικά μήκη στα νεαρά.

Τα αρσενικά έχουν συνήθως μια «γενειάδα», μια τούφα χονδροειδών μαλλιών (τροποποιημένα φτερά) που αναδύονται από τη μέση του μαστού. Γενικές γενικές γραμμές μεγέθους 230 mm (9,1 in).

Σε ορισμένους πληθυσμούς, το 10 έως 20% των θηλυκών έχουν γενειάδα, συχνά μικρότερο και λεπτότερο από εκείνο του άνδρα.
Το ενήλικο αρσενικό (ή «τομ») ζυγίζει συνήθως από 5 έως 11 κιλά (11 έως 24 λίβρες) και έχει μέγεθος 100-125 cm (39-49 in) σε μέγεθος.

Το ενήλικο θηλυκό (ή «κότα») είναι συχνά πολύ μικρότερο στα 2,5-5,4 kg (5,5-11,9 lb) και έχει μήκος 76 έως 95 cm (30 έως 37 in).

Ανά δύο τεράστια έρευνα, το κοινό βάρος των ενηλίκων ανδρών είναι 7,6 kg (17 lb) και το κοινό βάρος των ενηλίκων γυναικών είναι 4,26 kg (9,4 lb).

Τα φτερά είναι συγκριτικά μικρά, όπως είναι τυπικό της γραμμής, και το άνοιγμα των φτερών κυμαίνεται από 1,25 έως 1,44 m (Four ft 1 έως Four ft 9 in).

Η χορδή πτέρυγας είναι απλά 20 έως 21. Τέσσερα cm (7,9 έως οκτώ. Τέσσερα μέσα).

Ο λογαριασμός μπορεί να είναι συγκριτικά μικρός, καθώς οι ενήλικες έχουν μέγεθος 2 έως 3,2 εκ. (0,79 έως 1,26 ίντσες) σε μέγεθος έγχυσης.

Ο ταρσός της άγριας γαλοπούλας είναι μακράς διάρκειας και ανθεκτικός, με διαστάσεις από 9,7 έως 19,1 cm (ύψος έως 7,5 in). Η ουρά μπορεί να είναι σχετικά μεγάλη, ξεκινώντας από 24,5 έως 50,5 cm (9,6 έως 19,9 in).
Η αρσενική άγρια ​​γαλοπούλα μεγάλου μεγέθους, με βάση το Nationwide Wild Turkey Federation, ζύγιζε 16,85 κιλά (37,1 λίβρες), με δεδομένα τομάτας γαλοπούλας να ζυγίζουν πάνω από 13. οκτώ κιλά (30 λίβρες) ασυνήθιστο, ωστόσο όχι ασυνήθιστο.

Ενώ είναι συχνά ελαφρώς ελαφρύτερο από τα υδρόβια πουλιά, μετά το κύκνο τρομπέτα (Cygnus buccinator), η γαλοπούλα έχει το δεύτερο βαρύτερο μεγαλύτερο βάρος από οποιοδήποτε κοτόπουλο της Βόρειας Αμερικής.

Η κοινή μάζα που συμβαίνει, ένας αριθμός διαφορετικών πουλιών στην ήπειρο, μαζί με τον αμερικανικό λευκό πελεκάνο (Pelecanus erythrorhynchos), τον κύκνο της τούνδρας (Cygnus columbianus columbianus) και τον πολύ ασυνήθιστο κόνδορα της Καλιφόρνια (Gymnogyps californianus) και τον κορακωτικό γερανό (Grus americana ) ξεπεράσει το υπονοούμενο βάρος των γαλοπούλων.

Η άγρια ​​γαλοπούλα αναπαράγει το Habitat

Οι άγριες φυλές γαλοπούλας επιθυμούν σκληρό ξύλο και μικτά δάση κωνοφόρων-σκληρού ξύλου με διάσπαρτα ανοίγματα που μοιάζουν με λιβάδια, χωράφια, οπωρώνες και εποχιακά έλη.

Φαινομενικά μπορούν να προσαρμοστούν σε σχεδόν οποιαδήποτε πυκνή ομάδα φυσικών φυτών, εφόσον η προστασία και τα ανοίγματα είναι ευρέως προσβάσιμα.

Το ανοιχτό, ώριμο δάσος με ένα ευρύ φάσμα διασποράς ειδών δέντρων φαίνεται να είναι το πιο δημοφιλές. Μέσα στα βορειοανατολικά της Βόρειας Αμερικής, οι γαλοπούλες είναι πιο πλούσιες σε ξυλεία από ξύλο βελανιδιάς (Quercus-Carya) και σε δάση ροζ βελανιδιάς (Quercus rubra), οξιά (Fagus grandifolia), κεράσι (Prunus serotina) και λευκή τέφρα (Fraxinus αμερικάνικα).

Οι μεγαλύτερες σειρές για γαλοπούλες στα τμήματα της παράκτιας πεδιάδας και του Πεδεμόντου έχουν μια διάσπαση εκκαθαρίσεων, αγροκτημάτων και φυτειών με τον πιο δημοφιλή βιότοπο δίπλα σε κύριους ποταμούς και σε κυπαρίσσι (Taxodium distichum) και βάλτους tupelo (Nyssa sylvatica).

Στα οροπέδια Appalachian και Cumberland, τα πουλιά καταλαμβάνουν ανάμεικτα δάση με βελανιδιές και πεύκα στις νότιες και δυτικές πλαγιές, επιπρόσθετα hickory με διάφορες υποθέσεις.

Φαλακρός κυπαρίσσι και τσίχλες (Liquidambar styraciflua) βάλτους s. Φλόριντα; επιπλέον σκληρό ξύλο Cliftonia (ένα ρείκι) και βελανιδιά στη βόρεια-κεντρική Φλόριντα.

Lykes Fisheating Creek χώρος του s. Η Φλόριντα έχει έως και 51% κυπαρίσσι, 12% αιώρες από σκληρό ξύλο, 17% αποχρώσεις σύντομων χόρτων με απομακρυσμένη δρυς (Quercus virginiana). φωλιάζει σε γειτονικά λιβάδια.

Ο αυθεντικός βιότοπος εδώ ήταν κυρίως πεύκο μακρύφυλλου (Pinus palustris) με βελανιδιά γαλοπούλας (Quercus laevis) και κουκουνάρι (Pinus caribaea) «flatwoods», που τώρα άλλαξε κυρίως από τις φυτείες πεύκων.

Η άγρια ​​γαλοπούλα αναπαράγει τη Συμπεριφορά

Πτήση

Ανεξάρτητα από το βάρος τους, οι άγριες γαλοπούλες, όπως και οι εξημερωμένες αντίστοιχες, είναι ευέλικτες, γρήγορες πτήσεις. Στον καλύτερο βιότοπο ανοιχτών δασικών εκτάσεων ή δασώδη λιβάδια, θα μπορούσαν να πετάξουν κάτω από το κάλυμμα και να ανακαλύψουν πέρκες. Πετούν συχνά κοντά στο κάτω μέρος για όχι περισσότερο από 400 μέτρα (1/4 μίλι).
Οι άγριες γαλοπούλες έχουν υπέροχη όραση, ωστόσο, η ευφάνταστη και προγνωστική τους μπορεί να είναι πολύ φτωχή το βράδυ.

Δεν θα δουν έναν αρπακτικό μέχρι να είναι πολύ αργά. Στο λυκόφως οι περισσότερες γαλοπούλες θα κατευθυνθούν προς την ξυλεία και θα ψηθούν αποτελεσματικά από τον πυθμένα, έως και 16 μέτρα: είναι ασφαλέστερο να κοιμηθείτε εκεί σε αριθμούς από το να απειλήσετε να υποφέρετε σε αρπακτικά που κυνηγούν το βράδυ.

Ως αποτέλεσμα της άγριας γαλοπούλας δεν μεταναστεύουν, σε χιονισμένα συστατικά του οικοτόπου όπως το Βορειοανατολικό, το Rockies, ο Καναδάς και το Midwest, είναι εξαιρετικά ζωτικής σημασίας για αυτό το κοτόπουλο να διδάσκεται να διαλέγει τεράστια ξυλεία κωνοφόρων το μέρος που θα πετάξουν στα κλαδιά και καταφύγιο από χιονοθύελλες.

Η άγρια ​​γαλοπούλα αναπαράγει Vocalations

Οι γαλοπούλες έχουν πολλές φωνητικές εντολές: “gobbles”, “clucks”, “putts”, “purrs”, “yelps”, “cutts”, “whines”, “cackles” και “kee-kees”. Στις αρχές της άνοιξης, τα αρσενικά ηλικίας άνω του 1 έτους (γενικά γνωστά ως σκουλήκια ή ντομάτες) και, συχνά σε μικρότερο βαθμό, τα αρσενικά ηλικίας κάτω του 1 έτους (γενικά γνωστά ως jakes) γονατίζουν για να ανακοινώσουν την παρουσία τους σε γυναίκες και ανταγωνιστικά αρσενικά.

Η άγρια ​​γαλοπούλα αναπαράγει ζωοτροφές

Οι άγριες φυλές γαλοπούλας είναι παμφάγα, αναζητούν τροφή στον πυθμένα ή αναρριχούνται θάμνοι και μικρή ξυλεία για να ταΐσουν.

Τους αρέσει να καταναλώνουν βελανίδια, ξηρούς καρπούς και διαφορετικούς σκληρούς ιστούς ανάμεικτης ξυλείας, μαζί με φουντουκιά, κάστανο, hickory και pinyon πεύκο, καθώς και ποικίλους σπόρους, μούρα που μοιάζουν με αρκεύθου και bearberry, ρίζες και έντομα.

Οι γαλοπούλες συχνά τρώνε αμφίβια και μικρά ερπετά που μοιάζουν με σαύρες και μικρά φίδια. Πουλάδες έχουν παρατηρηθεί ότι καταναλώνουν σφάλματα, μούρα και σπόρους.

Οι άγριες γαλοπούλες συνήθως τρέφονται σε βοσκότοπους αγελάδων, γενικά πηγαίνουν πάλι στους εκτροφείς κοτόπουλου και προτιμούν καλλιεργήσιμες εκτάσεις μετά τη συγκομιδή για να καθαρίσουν τους σπόρους στο κάτω μέρος.

Οι γαλοπούλες αναγνωρίζονται επίσης ότι τρώνε κάθε είδους χόρτα.
Οι πληθυσμοί της Τουρκίας μπορούν να αποκτήσουν τεράστιους αριθμούς σε μικρές περιοχές λόγω της ικανότητάς τους να τρέφονται με τροφή για διάφορα είδη γευμάτων.

Νωρίς το πρωί και αργά το απόγευμα είναι οι καθορισμένες περιπτώσεις για κατανάλωση.

Κοινωνική κατασκευή και ζευγάρωμα

Τα αρσενικά είναι πολυγαμικά, ζευγαρώνονται με όσες όρνιθες θα κάνουν. Οι αρσενικές άγριες γαλοπούλες δείχνουν για τις γυναίκες φουσκώνοντας τα φτερά τους, απλώνοντας τις ουρές τους και σύροντας τα φτερά τους.

Αυτές οι συνήθειες είναι γνωστές ως strutting. Τα κεφάλια και ο λαιμός τους είναι χρωματισμένα με ροζ, λευκό και μπλε χρώμα.

Το χρώμα μπορεί να αλλάξει με την ιδιοσυγκρασία της γαλοπούλας, με το σταθερό λευκό κεφάλι και το λαιμό να είναι ίσως το πιο ενθουσιασμένο.

Χρησιμοποιούν στροβιλισμούς, ντραμς / άνθηση και φτύσιμο ως δείκτες κοινωνικής κυριαρχίας και για να προσελκύσουν γυναίκες.

Το γήπεδο ξεκινά μέσα από τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο, δηλαδή όταν οι γαλοπούλες συγκεντρώνονται συλλογικά στις χειμερινές περιοχές.
Τα αρσενικά θα μπορούσαν επίσης να φανούν να φλερτάρουν σε ομάδες, συνήθως με το κυρίαρχο αρσενικό στροφείο, να απλώνει τα φτερά της ουράς του (τεντωμένο), ντραμς / άνθηση και φτύσιμο.

Στην έρευνα, το κοινό κυρίαρχο αρσενικό που φλερτάρει ως μέρος ενός ζευγαριού αρσενικών γεννήθηκε έξι επιπλέον αυγά από τα αρσενικά που έκαναν μόνη τους.

Η γενετική αξιολόγηση ζευγών αρσενικών που φλερτάρουν συλλογικά αποκαλύπτει ότι είναι κλειστά μέλη της οικογένειας, με τα μισά από τα γενετικά τους υλικά να είναι παρόμοια.

Η κερδοσκοπία πίσω από την ομαδική σύζευξη είναι ότι το πολύ λιγότερο κυρίαρχο αρσενικό θα είχε καλύτερη πιθανότητα να περάσει παράλληλα με κοινά γενετικά υλικά από ό, τι αν είχε φλερτάρει μόνο του.
Όταν ολοκληρωθεί το ζευγάρωμα, οι γυναίκες αναζητούν ιστότοπους φωλιών.

Οι φωλιές είναι ρηχές κατακόρυφες βρωμιά που κατακλύζονται από ξυλώδη βλάστηση.

Οι όρνιθες γεννούν 10-14 αυγά, συχνά ένα ανά ημέρα.

Τα αυγά επωάζονται για τουλάχιστον 28 ημέρες. Τα πουλάκια είναι προκοινωνικά και άκαμπτα, αφήνοντας τη φωλιά σε περίπου 12-24 ώρες.

Η άγρια ​​γαλοπούλα αναπαράγει τη σειρά και τους κατοίκους

Η άγρια ​​γαλοπούλα στις ΗΠΑ το 1957 κυμαινόταν από την Αριζόνα έως τη νοτιοανατολική Οκλαχόμα και από εκεί μέσω του Τενεσί, της Δυτικής Βιρτζίνια και της Νέας Υόρκης, και νότια έως της Φλόριντα και του Τέξας.

Παλαιότερα κυμαινόταν βόρεια έως νοτιοανατολική Νότια Ντακότα, νότιο Ουισκόνσιν, νότιο Οντάριο και νοτιοδυτικό Μάιν.

Το A.O.U. Οι οδηγίες περιγράφουν επιπλέον απολιθώματα ανώτερου Pliocene στο Κάνσας και τα απολιθώματα Pleistocene ευρέως από το Νέο Μεξικό έως την Πενσυλβανία και τη Φλόριντα.

Η γαλοπούλα της Καλιφόρνιας, το Meleagris california, είναι ένα εξαφανισμένο είδος γαλοπούλας που είναι αυτόχθονες στο Πλειστόκαινο και στα πρώτα Ολοκαίνια της Καλιφόρνια. Έγινε εξαφανισμένο περίπου 10.000 χρόνια στο παρελθόν

Οι σημερινοί κάτοικοι άγριας γαλοπούλας της Καλιφόρνιας προέρχονται από άγρια ​​πτηνά που επανήλθαν στις δεκαετίες του 1960 και του 70 από διαφορετικές περιοχές από αξιωματικούς παιχνιδιών.

Πολλαπλασιάστηκαν μετά το 2000 για να εξελιχθούν σε τακτική βάση στο East Bay Space έως το 2015.

Πηγή

Δες το βίντεο: Το άγριο άλογο!!!!!! (Μαρτιου 2021).

Pin
Send
Share
Send
Send